Salty caramel cupcake

IMG_0371

70 g Mykt smør

170 g Mel

250 g Sukker

50 g Kakaopulver

1 ts Bakepulver

½ ts salt

210 ml Helmelk

2 Egg

Fyll og topping:

30 g dulce de leche

en porsjon smørkrem med karamellsmak

IMG_0360

1. Sett ovnen på 170 grader, og sett opp muffinsformer på ett bakebrett.

2. Bland alle ingredienser utenom melk og egg i en kjøkkenmaskin.

3. Bland egg og melk i en egen bolle.

4. Tilsett eggeblandingen i mel og smør blandingen.

5. Fordel røren i muffinsformene.

6. Stek i ovnen i ca 20 min.

7. Avkjøl på rist.

8. lag en liten grop i hver muffins og ha i litt dulche de leche  og legg på det du fjernet over.

9. pynt med smørkrem og dulche de leche.

IMG_0378

Det er lov å la seg friste

Legg igjen en kommentar