Rustikke baguetter

IMG_0928
Til denne oppskriften trenger du:

12 gram Gjær

2,5 dl kaldt Vann

2,5 dl kald Melk

50 g sammalt Hvete

50 g sammalt Havre

50g sammalt Rug

500 g Hvetemel

200 g Gresskarkjerner

25 g Solsikkekjerner

25 g Sesamfrø

25 g Linfrø

1/2 ts salt

 IMG_0865

1. Bland alle ingrediensene sammen i en bolle, deigen skal være ganske løs.

2. Sett til heving i kjøleskapet i 10-12 timer.

3. Velv deigen over på ett bakepapir med mel og brett det 4-5 ganger med en slikkepott.

4. Del opp deigen i 12 emner og form baguetter.

5. Hev under klede ca 2 timer til dobbel størrelse

IMG_0867

6. Stekes på 225 grader og stek 20-30 min til de er gyllene og flotte.

7. Avkjøl på rist.

 IMG_0904
Det er lov å la seg friste

3 kommentarer

  1. er det mulig å fryse disse og "steke de opp" igjen så de fortsatt er like sprø og gode :D?

    • Hei da vil jeg anbefale og tine de litt først før du tar de i ovnen i 5 minutter på 200 grader:)

  2. er det mulig å fryse disse og "steke de opp" igjen så de fortsatt er like sprø og gode :D?

Legg igjen en kommentar