Pasjonsfruktlimonade

 

Sommer og sol krever noe kaldt og godt i glasset, og pasjonsfruktlimonade passer perfekt og kose seg med da man trenger noe avkjølende. Denne limonaden smaker godt både med og uten bobler. og elsker du pasjonsfrukt vil du baare elske denne!

Til denne oppskriften trenger du(1 liter)

2,5 dl Pasjonsfrukpure eller 20 stk pasjonsfrukt

80 g Sukker ( Smak til om frukten er sur eller ikke)

ca 7 dl Vann (Bruk farris naturell om du ikke har brusmaskin eller Spumaflaske, du kan og lage med vanlig vann men da får du ikke bobler i den)

2 Patroner CO2 til spuma(hvis du skal bruke spumaflaske)

1. Press ut saften fra pasjonsfruktene i en kjele, eller ha pasjonsfruktpure i en kjele.

2. Kok opp blandingen med sukker så det løser seg opp.

3. Sil og avkjøl blandingen.

4.

a)Med spuma: Bland Pasjonsfruktjuicen med vann og ha over i en spumaflaske(1 liter)  Tilsett to patroner CO2 og vend flasken noen ganger før du setter den 2 timer i kjøleskap før servering,  Hold flasken oppreist når du tømmer flasken for gass før du skrur av toppen for servering.

b) Med Brusmaskin: Bland Pasjonsfruktjuicen med vann og ha over i en brusmaskin flaske, tilsett kullsyre etter eget ønske.

c) Med Farris: Bland Pasjonsfruktjuicen med farris

d) Uten bobler: Bland Pasjonsfruktjuicen med vann.

5. Server i glass med isbiter.

Nyt limonaden da solen steker, eller bare ellers og siden det smaker så godt:)

 

IMG_7620

Legg igjen en kommentar