Panna cotta med multe

Panna cotta er nok en av mine favoritt desserter, og sammen med multe blir den helt fantastisk:)

Til denne oppskriften trenger du: (6 porsjoner)

Panna cottaen:

3 Plater gelatin

Frø fra en vaniljestang

5 dl Kremfløte

6 ss Sukker

Multesaus:

150 g Multe (eller 6 ss Multesyltetøy)

2 dl Vann

60 g Sukker ( Bruker du multesyltetøy sløyfer du sukkeret)

1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca 5 minutter, klem så ut vannet av platene.

2. Varm opp kremfløte, frø fra en vaniljestang og sukker til rett under kokepunktet.

3. Trekk kjelen av varmen og rør inn gelatinplatene.

4. Fordel panna cottaen i 6 glass.

5. Sett de kjølig i kjøleskap til de stivner 3-4 timer.

6. Kok opp multe med vann og sukker (bruker du syltetøy kok opp dette med vann)

7. Sil av blandingen så du får en blank bærsaus.

8. Avkjøl sausen og ha den på panna cottaene ved servering.

IMG_7481

 

Legg igjen en kommentar