Naanbrød med koriander

IMG_0836

Til denne oppskriften trenger du:

2,5 dl vann

25 g gjær

1 dl Naturell youghurt

100 g smør

1 ts Salt

2 ts Sukker

650 g Hvetemel

4 ss Olje

noen håndfuller fersk koriander

IMG_0787

1. Smelt smøret

2. Bland sammen gjær, vann,smeltetvsmør, sukker,salt og yoghurt.

3. Ha i melet og elt den glatt og jevn.

4. Dekk til bollen og hev til dobbel størrelse.

5.  Del opp deigen i 6 emner, lag en fordypning og ha i hakket koriander før du pakker det inn i deigen. press så ut bollene til avlange brød.

IMG_0789

6. Pensle naan brødene med litt olje og hev i 15 min .

7.  Stekes på 250 grader i ca 10 min til de får en gyllen farge.

8. Avkjøl på rist og server til din neste indiske måltid.

IMG_0836

Det er lov å la seg friste

Legg igjen en kommentar