Nan Brød

IMG_1575 (1024 x 683)

Til denne oppskriften trenger du:

2,5 dl vann

25 g gjær

1 dl Naturell youghurt

100 g smør

1 ts Salt

2 ts Sukker

650 g Hvetemel

4 ss Olje

litt Sesamfrø

IMG_1569

1. Smelt smøret

2. Bland sammen gjær, vann,smeltetsmør, sukker,salt og yoghurt.

3. Ha i melet og elt den glatt og jevn.

4. Dekk til bollen og hev til dobbel størrelse.

5.  Del opp deigen i 6 emner og press ut til avlange brød og legg på bakebrett og la de heve 25-30 min til.

6. Pensle naan brødene med litt olje og strø på sesamfrø.

7.  stekes på 250 grader i ca 10 min til de får en gyllen farge.

8. avkjøl på rist og server til din neste indiske måltid.

IMG_1575 (1024 x 683)

Det er lov å la seg friste.

Legg igjen en kommentar