Naan Brød med nigella

IMG_0794

Til denne oppskriften trenger du:

2,5 dl vann

25 g gjær

1 dl Naturell youghurt

100 g smør

1 ts Salt

2 ts Sukker

650 g Hvetemel

4 ss Olje

100 g Nigellafrø

1. Smelt smøret

IMG_0786

2. Bland sammen gjær, vann,smeltet smør, sukker,salt og yoghurt.

3. Ha i melet og elt den glatt og jevn.

4. Dekk til bollen og hev til dobbel størrelse.

IMG_0791

5.  Del opp deigen i 6 emner, lag en fordypning og ha i nigellafrø før du pakker det inn i deigen. prss så ut bollene til avlange brød.

IMG_0790

6. Pensle naan brødene med litt olje og hev 15 min.

7.  Stekes på 250 grader i ca 10 min til de får en gyllen farge.

8. Avkjøl på rist og server til din neste indiske måltid.

IMG_0801

Det er lov å la seg friste

Legg igjen en kommentar