Mitt største prosjekt noen sinne – Derfor har det vært litt stille

Som noen av dere har kommentert har det vært litt stille fra denne kanten de siste månedene. Grunnen til dette er mitt største prosjekt noen sinne. Som noen kanskje har fått med seg fyller jeg 30 6. oktober. Og i den forbinnelsen ønsket jeg og gjøre noe anderledes enn andre gjør på sine 30 årsfeiringer. Det var tanken bak mitt største prosjekt.

Jeg bestemte meg tidlig for at jeg ønsket å invitere alle mine nærmeste venner og familie til en storslått feiring, der alt skulle være laget fra bunnen. Av mine hender og med mine smaker. Dette betydde at jeg startet i fjor høst med å brygge øl og cider til selskapet, og med 60 gjester så er det mye drikke som skulle lages. I tilleg skal det lages drikker/brus for de som ikke ønskerå nyte alkohol.

Jeg ønsket også å ha noe mer enn det man vanligvis serverer på sånne årslag(koldtbord eller gryte). Jeg ville rett og slett legge listen høyt og trå til med en tre retters middag, med lokale smaker. Der jeg tar gjestene med på en reise gjennom mitt kjøkken, mat jeg liker og råvarer som inspirerer meg.

I tilleg til dette skal jeg også lage alle kakene selv, pluss en 1 meter høy sjokoladeskulptur som skal pryde kakebordet.

I tilleg har jeg jobbet hardt for og få tak i ett lite parti med den nye sjokolade typen Ruby, Å jeg gleder meg masse til og vise dere deilige oppskrifter med denne sjokoladen som har en nydelig naturlig rosa farge.

Oppskriftene på drikkene, kakene og maten skal dere selvfølgelig få. Men det blir ikke før til høsten, og selskapet er over da jeg ønsker dette fortsatt skal være en overaskelse for mine gjester.

Håper dere kan tilgi meg for att det har vært litt stille:)

2 kommentarer

  1. Så flink du er! Alltid hyggelig når noen inviterer og legger litt arbeid bak! Gratulerer med dagen som snart kommer!

    • Takk for det, ja er noe med det og se gjestene få nye smaksopplevelser:)

Legg igjen en kommentar