Imponer på julebordet!

Sponset innlegg

_P6A9638 copy (877 x 1316)

Har du lyst til og imponere på neste fest du arrangerer?
Hva med "flyvende" servietter?

Disse er laget av Flying culinary circus og er ett helt genialt og morsomt produkt som du kan bruke fra alt til stilige bord dekorasjoner til deilige lune servietter med duft og tørke hendene med.

Gutta i Flying culinary circus er en fantastisk gjeng karer som tryller med maten, og ikke minst viser deg og meg lette løsninger til og imponere på kjøkkenet

Om produktet:

Overrask gjestene dine med magiske servietter til julebordet.

"Flying Napkin" er komprimerte servietter i tablett størrelse ekspanderer og "flyr" oppover når de kommer i kontakt med vann.

Du kan lage en kald varm eller lunken serviett alt etter hvilken temperatur du bruker på vannet.

Tilsett lukten som følger med og la gjestene dine selv ha tabeletten i vannet for den virkelige wow effekten allerede før maten er servert.

Du kan også komponere din egen lukt ved å la vannet ligge med urter eller krydder slik at det lukten matcher retten du skal servere.

Prøv også å gjemme serviettene i borddekorasjonen, hell så på vann og folk vil bli overrasket over at dekorasjonen plutselig begynner å leve og serviettene kommer frem.

Du får kjøpt disse serviettene enkle eller med dekorative bambus holdere, og du får kjøpt de enten på Kitch'n eller på deres egne nettshop her

Sjekk ut denne videoen for inspirasjon:

Sponset innlegg

Legg igjen en kommentar