Gulrotkake

IMG_0974

Til denne oppskriften trenger du:

Kaken:

4 stk Egg

2 ½ dl Sukker

3 ½ dl Hvetemel

3 ts Malt kanel

2 ts Bakepulver

½ ts Salt

1 ts Vaniljesukker

1 dl Smør

4 dl  Revet gulrot

Ostekremen:

250 g philadelphia

250 g smør

500 g melis

4 ss appelsin juice

IMG_0966

1. Riv gulrot og sett ovnen på 180 grader.

2. Pisk eggedosis av egg og sukker.

3. Tilsett øvrige ingredienser og rør inn med en slikkepott.

4. Ha røren i en smurt springform.

5.  Stek i 40-50 min.

6. avkjøl kaken mens du lager oste krem.

7. pisk sammen mykt smør, philadelphia, melis og appelsin juice.

8. Ha kremen på kaken og pynt etter eget ønske

IMG_0969

det er lov å la seg friste.

Legg igjen en kommentar