Grove pestopølser

IMG_1260

Til denne oppskriften trenger du:

2dl Lunket vann

1 Egg

25gr Gjær

1/2ts Salt

1ss Olje

1ss Sukker

ca 4,5 dl Hvetemel

2dl Sammalt hvete grov

Til fyll:

Pølser

Pesto

Ost

IMG_1245

1. Kjør alle ingrediensene sammen i kjøkkenmaskin

2. La heve til dobbel størrelse

3. Kjevle ut en leiv og del opp i trekanter ha på pesto,pølser og ost og rull til horn. og etterhev i ca 30 min.

4. Pensle med ett pisket egg og strø over grovt havsalt

5. Stek å 250 grader i ca 30 min.

6. Avkjøl på rist.

IMG_1247

Det er lov å la seg friste.

3 kommentarer

  1. Bente Mong

    Åååå så gode disse er på smak. Brukte riktignok en grov ferdigkjøpt pizzabunn til hornene. Men det var for å prøve ut smaken på fyllet.
    I dag settes deig og det skal lages til å ha i fryseren og servere ved plutselig inntog av gjester!!! Eller som en lettvindt middag med salat til… mmmm

    • Så bra:-D hyggelig og høre du blei fornøyd:-)

      her går disse unna i tiden vi er inne i nå med eksamenr og slikt:) er sså greit og ha noe lettvint liggende i frysern:-)

      er som jeg sier hvem har ikke sagt att stresset hverdag skal smake godt og hjemmelaget:)

  2. Lisa

    Disse må prøves, så veldig godt ut!

Legg igjen en kommentar