Godt nytt år

IMG_1470

ett nytt år er gått

og det er ca ett halvt år siden kake-huset.no ble startet og jeg hadde aldri trodd jeg etter ett halvt år skulle sitte her og ønske så mange ett godt nytt år.

Jeg startet kake-huset for jeg ønsket og dele mine oppskrifter og min kreativitet med andre, og det som virkelig driver meg til og fortsette er hver og en av dere som er innom her og bruker oppskriftene, skriver kommentarer på att dere er fornøyd med deres eget resultat, eller deler oppskriftene videre, så tusen takk hver og en av dere.

Jeg ser frem til ett nytt år sammen med dere og nye bakemuligheter

Og med dette vil jeg ønske hver og en av dere ett riktig godt nytt år og tusen takk for støtte og jeg ser frem til og bake med dere i det nye året:)

 

Det er lov å la seg friste

 

 

 

 

 

 

juleaften

Legg igjen en kommentar