Fletteloff

IMG_0301(Trenger du hjelp med gjærbaksten les kake-husets 10 tips om gjærbakst her)

Til denne oppskiften trenger du:

25gr Gjær

2dl Lunket vann

1 Egg

1/2ts Salt

1ss Olje

1ss sukker

ca 6,5 dl Hvetemel

IMG_0294

 

1. Bland alle ingrediensene til en smidig og fin deig

2. Dekk bakebollen med plast og la heve til dobbel størrelse.

3. Del deigen i 3 emner og form 3 pølser.

4. Flett de tre pølsene sammen.

5. Dekk brødet med plast og la heve til dobbel størrelse.

6. Pensle med egg og pynt etter ønske jeg brukte litt sesamfrø.

7. stek i ca 20 min på 220 grader

8. avkjøl på rist.

IMG_0303

 

passer perfekt til søndagsfrokosten.

Det er lov og la seg friste

Legg igjen en kommentar