Endelig sommer

//reklame

Endelig sommer

Sommeren er endelig her og tiden for å komme seg ut, møte mennesker, se nye steder og nyte livet er her. Mange har tenkt seg på reiser både hit og dit og mange har tenkt seg på festivaler. I år tar vi selv turen til Paris der smaksløkene skal danse hver dag i en uke. før vi kommer igjen og årets feteste festival starter, nemlig Trestokkfestivalen. Trestokkfestivalen er helt ny av året og på Finnskogen har de bygget ett fantastisk festivalområde med plass til 50 000 mennesker i naturskjønne omgivelser ved fliselva.

Blant artistene som kommer i år kan jeg nevne store navn som F.eks Anastasia, Madcon, Morten Abel, Thosebrics og mange mange fler.

Jeg anbefaler alle som har lyst på en real festival i utsøkte omgivelser om og kjøpe billetter og bli med 5% av billettinntektene går i tillegg direkte til Kreftforeningen.

Hvis du i tillegg bruker koden : TFKAKE-HUSET får du 50,- i cashback per billett du   kjøper. Så desto fler venner du får overtalt til og bli med desto mer cashback får du som du kan bruke på deilig mat og drikke inne på festivalen.

Bestill din billett ved og trykke her

En god festivalopplevelse får man ikke uten skikkelig mat, så under finner du oppskriften på 5 deilige forslag som jeg anbefaler deg og ta med på tur da det holder seg godt lenge uten og bli tørt og kjedelig, for husk uten mat og drikke duger helten ikke.

Først ut er deilige grove trestokker, som du kan fylle med ditt favoritt og salat:

Gruebrødet er ett deilig brød som er bakt med svedjerug som gjør att brødet holder seg saftig og godt over flere dager:

Smashcookies, noe søtt er alltid godt og ha på lur hvis man er litt små sulten og lysten på noe godt:

Grove deilige fylte horn perfekt  som ett lite mellommåltid:

Mjølgamp, en deilig kake i fra Gausdal som holder seg godt liggende i en pose i en sekk.

Jeg håper jeg ser deg på Trestokkfestivalen, Bruk koden TFKAKE-HUSET og bestill dine billetter i dag. da prisen går opp hvis du kjøper i døra:)

Legg igjen en kommentar