Blader som er verdt og lese

Innlegget inneholder annonselenker

reklame innlegg

Jeg elsker og sitte og kose meg med blader og magasiner der man kan finne inspirasjon, alle disse blandene er noen jeg virkelig kan anbefalee om du liker og bake og trenger inspirasjon fra alt fra brød til de lekreste og delikate kaker

bake-7-2014

BAKE

Bake er ett av mine favoritt blader, fyllt med deilig bakst fra første side, Sværre Sætre er fast spaltist og gir deg oppskrifter på de flotteste kaker,  en annen fast spaltist i bladet er Rune Kristian Elnan som baker de mest fantastiske brød du kan tenke deg.

maisonmat&vin-9-2014

Maison Mat og vin

Maison Mat og vin byr på masse gode oppskrifter og repotasjer om både mat, desserter, gjærbakst og mye mer.

journalchocolat-1-2013

Journal Chocolat

Er du som meg og elsker sjokolade og lakris? dette bladet byr på masse inspirasjon om sjokolade og lakris, og allt er så fristende laget att man får lyst til og lage alt.

Legg igjen en kommentar